1 Απρ 2008

Εκπλήξεις στην συνέχεια του Prison Break

Γουέντγουορθ Μίλερ, Dominic Purcell, Prison breakO μεγάλος τηλεοπτικός αδελφός του Γουέντγουορθ Μίλερ, του Μάικλ Σκόφιλντ από το Prison Break, μιλάει στο Down Town για τη ζωή στις φυλακές της Σόνα, τις εκπλήξεις της σειράς και χαρακτηρίζει τον Μίλερ ως «πραγματικό gentleman».

Ο Λίνκολν Μπάροους, ή αλλιώς Dominic Purcell, αποκαλύπτει μυστικά για τη συνέχεια της σειράς και εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν στην επιτυχία της:

Όταν διάβασες για πρώτη φορά το σενάριο, φαντα­ζόσουν πως η σειρά θα συνα­ντούσε τόσο με­γάλη επιτυχία παγκοσμίως;

Η σειρά έχει μια απίστευτα δυνατή ιστορία. Τα δράματα που αντιμετω­πίζουν όλοι οι πρωταγωνιστές είναι πολύ σοβαρά και υπαρξιακά, σχεδόν σεξπιρικά θα έλεγα. Όλο το cast είναι φοβερό, οπότε ο συνδυασμός είναι αχτύπητος. Το Prison Break ασχολεί­ται με πανανθρώπινα θέματα, όπως η αγάπη, η πίστη και η οικογένεια. Θα ήταν άδικο να μην είχε επιτυχία.

Υπάρχουν εκ­πλήξεις στον τρίτο κύκλο;

Πολλές. Αρκετοί από τους χαρακτή­ρες δεν θα καταφέρουν να βγουν ζωντανοί κατά την απόδρασή τους. Έχουμε επίσης πολλούς νέους χαρα­κτήρες «κακών» που δίνουν μια και­νούργια διάσταση στη σειρά. Έχουμε ένα «ρήγμα» στις σχέσεις των δύο αδελφών. Κι αυτό γιατί υπάρχει μεγάλη ένταση σε όλους τους μεγάλους «παίκτες» στη φυλακή: τον Σκόφιλντ, τον Μαχόν, τον T- Μπάγκ και τον Μπέλικ.

Ο πρώτος κύκλος είχε ως κύριο θέμα την «απόδραση». Δύο σεζόν μετά, ποιο είναι το θέμα, η «επιβίωση»;

Το Prison Break θα έχει πάντα ως κεντρικό θέμα την απόδραση. Αλλά για να φτάσεις στο σημείο να αποδράσεις, πρέπει να πρώ­τα να επιβιώσεις. Και στην καινούργια αυτή φυλακή του 3ου κύκλου, τη «μητέρα όλων των φυλακών», η επιβίωση είναι μια πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση, δυσκολότερη από ποτέ. Κατά τη γνώμη μου, ο 3ος κύκλος εί­ναι ο καλύτερος ως τώρα, γιατί προσφέρει περισσότερη ποικιλία για δραματικές κορυφώσεις. Τις «σεξπιρικές εναλλα­γές», όπως τις ονομάζω εγώ.

Στην πραγματικότητα ο Γουέντγουορθ Μίλερ είναι πολύ έξυπνος ή απλά ένας πολύ καλός ηθοποιός; Τον έχεις δει να παίζει με τους κύβους του Rubik στο δρόμο;

Η αλήθεια είναι πως ο Γουέντγουορθ μοιάζει σε πολλά πράγματα με τον Μάικλ. Είναι και οι δύο πραγματικοί gentlemen.

Περισσότερα Gossip News


Δεν υπάρχουν σχόλια: