14 Απρ 2008

Τι οδήγησε στον χωρισμό Τζούλιας Αλεξανδράτου - Πάρη Κασιδόκωστα

Η σχέση τους δεν κράτησε ούτε ένα μήνα. Ο Πάρης Κασιδόκωστας της έδωσε τα παπούτσια στο χέρι.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έφαγε πόρτα από το γοητευτικό κληρονόμο, γιατί ούτε λίγο ούτε πολύ τον τάραξε στις σκηνές ζηλοτυπίας. Προσωρινός ή οριστικός, ο χωρισμός τους είναι γεγονός!

Ποιοι ήταν όμως οι πραγματικοί λόγοι που οδήγησαν το λαμπερό ζεύγος στον χωρισμό;

Ούτε ένα μήνα δεν έκλεισαν μαζί η ξανθιά μοντέλα και ο πλέον περιζήτητος εργένης και έφτασαν στο χωρισμό. Πώς θα γινόταν άλλωστε διαφορετικά όταν, όπως μάθαμε από το στενό φιλικό περιβάλλον του νεαρού κυρίου Κασιδόκωστα, δεν τον άφηνε στιγμή ήσυχο.

«Με ποιους ήσουν παρέα; Πού είχες πάει; Γιατί μίλησες σ' αυτήν;». Δεν προλάβαινε να απαντήσει εκείνος και η ωραία Τζούλια συνέχιζε.

«Συνεχώς τον βομβάρδιζε με ερωτήσεις προσπαθώντας να ελέγξει πού πάει και τι κάνει», μας είπε κολλητός του. «Φυσικό ήταν να επαναστατήσει και να τη βάλει στη θέση της!».

Το ποτήρι ξεχείλισε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, όταν ο Πάρης πήγε στα εγκαίνια γνωστού κλαμπ συνοδευόμενος από τον Ηλία Πανταζόπουλο και το στυλίστα Χάρη Σιανίδη. Ο νεαρός συνάντησε εκεί την Ευαγγελία Αραβανή και κάθισε μαζί της. Μάλιστα, σε άλλο τραπέζι βρισκόταν η Σάσα Μπάστα με τον πρώην σύντροφό της, στον οποίο έδινε επιδεικτικά παθιασμένα φιλιά.

«Το έκανε για να τη δει ο Πάρης», σχολιάστηκε εκείνο το βράδυ, εφόσον η Σάσα, που, σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες φήμες, είχε ένα φλερτ με τον Κασιδόκωστα, όλο και έριχνε κλεφτές ματιές προς το μέρος του.

Μόλις έμαθε η Τζούλια το σκηνικό, έγινε πυρ και μανία. Πήρε αμέσως τηλέφωνο τον Χάρη Σιανίδη και τον «έλουσε» με κοσμητικά επίθετα. Εκείνος έμεινε αποσβολωμένος και προσπάθησε να τη συνεφέρει.

Εκείνη του έκλεισε το τηλέφωνο και πήρε αμέσως τον Ηλία Πανταζόπουλο για να του τα ψάλλει κι εκείνου.

Ο γνωστός μάνατζερ δεν πίστευε στ αφτιά του. Ούτε λίγο ούτε πολύ άκουγε από την έξαλλη Αλεξανδράτου ότι εκείνος και ο Σιανίδης έφταιγαν που κάθισε ο Πάρης με την Αραβανή! Το τι επακολούθησε είναι εύκολο να το φανταστείτε. Για να γίνω, όμως, πιο ξεκάθαρη σας πληροφορώ ότι η σχέση Τζούλιας - Πάρη αποτελεί πλέον παρελθόν και, όπως όλα δείχνουν, η ξανθιά θεά της πασαρέλας βρήκε ήδη παρηγοριά στην αγκαλιά του πρώην της, του Μισέλ Πογοσιάν, με τον οποίο ανακοίνωσε ότι θα περάσει το Πάσχα της στη Μύκονο. Όσο για τον Πάρη; Μάλλον δεν κάθισε να σκάσει. Άλλωστε, υπάρχουν κι άλλες ωραίες κοπέλες που τον φλερτάρουν ασφυχτικά, πρόθυμες να τον παρηγορήσουν.

Περισσότερα Gossip News


Δεν υπάρχουν σχόλια: