8 Απρ 2008

Τι λέει το ημερολόγιο που "καίει" την Βατίδου

Βατίδου ΚούγιαςΑναρωτιέστε πώς καταφέρνει ο Κούγιας και χορεύει την Εύη Βατίδου στο ταψί χωρίς αυτή να αντιδρά; Το μυστικό κρύβεται στο ημερολόγιο της Εύης το οποίο πια κρατάει στα χέρια του ο Αλέξης.

Βέβαια, όταν η Εύη έγραφε στο «αγαπημένο της ημερολόγιο» που να φανταζόταν ότι μια μέρα αυτό θα έπεφτε στα χέρια του Κούγια κι εκείνος θα το διάβαζε, αγνοώντας επιδεικτικά το savoir vivre;

Τι γράφει λοιπόν το ημερολόγιο;

Όπως δήλωσε ο Κούγιας στο «Down Town», αν πάει το ημερολόγιο στο δικαστήριο, τότε η Βατίδου δεν θα έχει λεφτά να αγοράσει ούτε ένα πακέτο... Marlboro! Ο Αλέξης είναι ξεκάθαρος: δεν πρόκειται για «ροζ» ιστορία. Γράφει άλλα φοβερά και πιο τρομερά από ένα ερωτικό σκάνδαλο και για να μας βάλει λίγο στο κλίμα αναφέρθηκε στην τηλεοπτική εμφάνιση της πρώην στην Τατιάνα Στεφανίδου, τότε που την κατηγορούσε ότι τον χτύπησαν οι δύο μπράβοι του επιχειρηματία φίλου της. Μάλιστα, δήλωσε ότι τον εκβίαζε συνέχεια να της δώσει χρήματα και αν δεν το έκανε, τότε εκείνη θα τον διέσυρε παντού.

Κι αυτή η Βατίδου, όμως, ούτε τράπεζα να είναι που έχεις πάρει ανοικτό καταναλωτικό δάνειο! Όλο δώσε και δώσε, ακριβά τα γούστα της!

Περισσότερα Gossip News


Δεν υπάρχουν σχόλια: