4 Απρ 2008

Φεύγει ο Τέρενς Κουίκ από το ALTER;

Τέρενς Κουίκ Terens Kouik ALTERΆγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής αν την επόμενη τηλεοπτική περίοδο ο "φίλος των blogger", Τέρενς Κουίκ, θα συνεχίσει στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του ALTER. Και αυτό γιατί αν και το συμβόλαιο του καταξιωμένου δημοσιογράφου με το σταθμό λήγει το καλοκαίρι, δεν έχει ακόμη ανανεωθεί.

Γιατί όμως ο Τέρενς βλέπει... την έξοδο;

Στη διεύθυνση ειδήσεων του καναλιού του Μπουρναζίου υπάρχει έντονος προβληματισμός για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής «Καλημέρα με τον Τέρενς». Είναι αλήθεια οτι ο Τέρενς βρίκεται καθημερινά πολύ πίσω από τους ανταγωνιστές του Παπαδάκη, Αυτιά, Καμπουράκη-Οικονομέα και Λυριτζή-Οικονόμου και αυτό ανησυχεί τους υπεύθυνους του σταθμού.

Τα χαμηλά νούμερα του Τέρενς έρχονται μάλιστα σε μια περίοδο που σε κάποιες από τις υπόλοιπες ζώνες (πρωινή ψυχαγωγική, μεσημεριανή και δελτίο ειδήσεων) τα πράγματα πάνε αρκετά καλά και ο σταθμός έχει γίνει ανταγωνιστικός μπαίνοντας πολλές φορές «σφήνα» στα μεγάλα κανάλια. Δεν είναι λοιπόν περίεργο να "άνοιξε" η όρεξη στους υπεύθυνους του ALPHA και να αναζητούν την ανανέωση και στην πρωινή ενημερωτική ζώνη. Όσο για επιστροφή του Τέρενς Κουίκ στο STAR, αυτό φαίνεται δύσκολο, καθώς εκεί η Έμμυ Λιβανίου καλά κρατεί...

Περισσότερα Gossip News


Δεν υπάρχουν σχόλια: