31 Μαρ 2008

Επιβεβαιώνεται η σχέση Τζούλιας Αλεξανδράτου και Πάρη Κασιδόκωστα, έξαλλες οι Σάσα Μπάστα και Μαριάννα Λάτση

Επιβεβαιώνεται η σχέση Τζούλιας Αλεξανδράτου και Πάρη Κασιδόκωστα, έξαλλες οι Σάσα Μπάστα και Μαριάννα ΛάτσηΌπως είχαμε γραψει πριν μερικές μέρες σε προηγούμενο ποστ, η σχέση της Τζούλια Αλεξανδράτου και του Πάρη Κασιδόκωστα είναι γεγονός και επιβεβαιώνεται από το περιοδικό Λοιπόν. Οι δυο τους ζουν ανέμελα τον έρωτά τους και κυκλοφορούν παντού μαζί.

Πώς γνωρίστηκαν και ποια η αντίδραση της πρώην του Πάρη, Σάσας Μπάστα, και της μητέρας του, Μαριάννας Λάτση;

Ηταν μια μοιραία γνωριμία, που έγινε στη διάρκεια της επίδειξης του Βασίλειου Κωστέτσου. Όταν ο Πάρης γνώρισε την Τζούλια, ένας λαμπερός έρωτας γεννήθηκε και οι δυο τους δεν κρύβουν πλέον ότι είναι μαζί. Κυκλοφορούν παρέα, ενώ ο Πάρης αποδεικνύεται αληθινός κύριος στο πλευρό του σέξι μοντέλου. Η Τζούλια, πάλι, χώρισε πρόσφατα οριστικά από τον πρώην αγαπημένο της Μισέλ Πογοσιάν και «έκλεψε» τον Πάρη από την αγκαλιά της Σάσας Μπάστα, με την οποία φημολογείται ότι εκείνος έβγαινε τον τελευταίο καιρό.

Όσο για τη Σάσα, που έμαθε τα νέα τελευταία ως είθισται, φαίνεται ότι ένιωσε πολύ άσχημα με τα καμώματα του πρώην αγαπημένου της και άτομα του φιλικού της περιβάλλοντος λένε ότι είναι απαρηγόρητη και θεωρεί ότι η Τζούλια της «έκλεψε» τον Πάρη ύπουλα.

Ποια η αντίδραση της μητέρας του Πάρη, Μαριάννας Λάτση; Πληροφορίες την θέλουν έξαλλη με τα καμώματα του γιου της που δεν ταιριάζουν στο δικό της ύφος. Βέβαια, μπορεί το ακαταμάχητο θηλυκό Τζούλια να κέρδισε τον ωραίο Πάρη και να ζει τον έρωτα στην αγκαλιά της, εκείνος όμως δεν κρύβει και την απέραντη αγάπη που έχει για τους γονείς του, τη Μαριάννα Λάτση και τον Γρηγόρη Κασιδόκωστα. Για του λόγου το αληθές, έχει χτυπήσει τα αρχικά των ονομάτων τους «G&Μ» σε τατουάζ στο χέρι του και μάλιστα σε εμφανές σημείο, για να μην τους ξεχνάει ποτέ!

Οπότε αναμένεται μεγάλη μάχη μεταξύ Μαριάννας και Τζούλιας, ποια θα επικρατήσει;

Περισσότερα Gossip News


Δεν υπάρχουν σχόλια: