11 Ιαν 2009

Ο Sarbel παντρεύεται καλλονή από τον Λίβανο

Αυτή τη φορά δεν θα φωνάξει «Γεια σου Μαρία», αλλά «Γεια σου Ελπίδα» και μάλιστα από τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ο Σαρμπέλ, όχι μόνο ερωτεύθηκε παράφορα, αλλά, απ ό,τι φαίνεται, πολύ σύντομα σκοπεύει να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Ποια είναι η αγαπημένη του Sarbel και πότε ο γάμος;

Η γνωριμία του νεαρού τραγουδιστή με την 25άχρονη Ελπίδα έγινε πριν από δέκα μήνες σε ένα ξέφρενο πάρτι. Όχι στην Ελλάδα, αλλά στο Λίβανο, τόπο καταγωγής του Σαρμπέλ.

Η εμφάνιση και το χαμόγελο της ελληνικής καταγωγής καλλονής δεν γοήτευσαν απλώς τον Σαρμπελ, αλλά τον ενθουσίασαν. Μόλις σε λίγες ημέρες οι δυο τους ήταν ζευγάρι. Ο έρωτάς τους ήταν τόσο δυνατός, που η Ελπίδα αποφάσισε να ακολουθήσει τον αγαπημένο της στην Ελλάδα. Έτσι, εδώ και μερικούς μήνες συγκατοικούν στο διαμέρισμα του καλλιτέχνη.

Απροσδόκητη πρόταση

Το ζευγάρι δεν είχε συζητήσει για αρραβώνα ή γάμο, ωστόσο ο Σαρμπέλ έκανε μια κίνηση που αιφνιδίασε την αγαπημένη του. Στις αρχές Δεκεμβρίου της προσέφερε ένα εντυπωσιακό μονόπετρο ζητώντας της να ενώσουν τις ζωές τους. Την αρχική έκπληξη διαδέχθηκε η συγκίνηση και η Ελπίδα του απάντησε με ένα μεγάλο «ναι».

Πρόσφατα λοιπόν οι δύο ερωτευμένοι νέοι αρραβωνιάστηκαν σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, αλλά ακόμη δεν έχουν ορίσει την ημερομηνία του γάμου τους, που φαίνεται όμως ότι δεν θα αργήσει.

Ο Σαρμπέλ φαίνεται πολύ σίγουρος για την απόφασή του και σκοπεύει να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το επόμενο καλοκαίρι. Μέχρι τότε θα έχει χρόνο να σκεφτεί και τα επαγγελματικά του που μετά την Eurovision δεν είναι και στα καλύτερα τους είναι η αλήθεια...

Περισσότερα Gossip News


Δεν υπάρχουν σχόλια: