15 Ιαν 2009

Παντρεύεται ο Άνθιμος Ανανιάδης το καλοκαίρι

Στα μέσα Ιουνίου ο Άνθιμος Ανανιάδης θα εγκαταλείψει την εργένικη ζωή και θα μπει στο κλαμπ των παντρεμένων.

Ο νεαρός ηθοποιός, που βρίσκεται στην Αμερική για σεμινάρια υποκριτικής, επιστρέφοντας στην Ελλάδα τα Χριστούγεννα ανακοίνωσε το χαρμόσυνο νέο στους δικούς του ανθρώπους.

Ποια είναι η τυχερή και πότε ο γάμος;

Η τυχερή που... έκλεψε την καρδιά του γοητευτικού ηθοποιού βέβαια δεν είναι η «Μαρία η άσχημη», αλλά μια πανέμορφη κοπέλα 22 χρόνων που εργάζεται ως art designer και ήδη έχει πολύ πλούσια ατζέντα, αφού συνεργάζεται με πολλούς γνωστούς σταρ του Χόλιγουντ.

Η γνωριμία με τον Άνθιμο δεν είναι πρόσφατη. Πριν από 4 χρόνια περίπου έγινε η πρώτη επαφή τους, αλλά το νεαρό της ηλικίας δεν επέτρεψε τότε να προχωρήσουν σε μια δέσμευση. Βέβαια, ο Άνθιμος σήμερα είναι μόλις 23 ετών, αλλά νιώθει έτοιμος να προχωρήσει και να εγκαταλείψει το κλαμπ των εργένηδων.

«Τώρα που ξανασυναντηθήκαμε επαναπροσδιορίσαμε τη σχέση μας και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε επίσημα μαζί», δήλωσε ο Άνθιμος και αποκάλυψε ότι ο γάμος θα πραγματοποιηθεί σε ένα πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό σημείο. «Το μυστήριο θα γίνει σε μια παραλία μαγευτική. Δεν θέλω να πω περισσότερα προς το παρόν, γιατί είμαι και λίγο προληπτικός», συμπλήρωσε ο γοητευτικός Έλληνας ηθοποιός.

Πάντως, οι εκπλήξεις δεν σταματάνε μόνο στα προσωπικά του, αλλά επεκτείνονται και στα επαγγελματικά του, αφού στις αρχές του νέου έτους θα ξεκινήσει μια συνεργασία, η οποία θα συζητηθεί πολύ. Σε αναμονή λοιπόν των εκπλήξεων...

Τι γίνεται, σαν πολλοί γάμοι δεν ανακοινώνονται τελευταία; Μετά τον Σαρμπέλ τώρα και ο Ανανιάδης;

Περισσότερα Gossip News


Δεν υπάρχουν σχόλια: