20 Νοε 2008

Έγκυος η sexy Νίκη Κάρτσωνα

Είναι βέβαιο και καρατσεκαρισμένο. Η γυναίκα που άναβε φωτιές σε όλον τον αντρικό πληθυσμό με τις γυμνές και sexy φωτογραφήσεις της είναι έτοιμη να γίνει μητέρα.

Η Νίκη Κάρτσωνα, πρώην μοντέλο και νυν παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, είναι έγκυος.

Ποιος είναι o πατέρας και πότε γεννάει η Νίκη;

Η Κάρτσωνα και ο σύζυγός της, Νίκος Χατζής, ήθελαν πολύ να αποκτήσουν ένα παιδί και η είδηση ότι αυτό θα συμβεί σε λίγους μήνες, τους έφερε μεγάλη χαρά. Η Κάρτσωνα είναι στην πολύ αρχή της εγκυμοσύνης της και σε αντίθεση με άλλες «επώνυμες» που πρέπει να γίνει τούρλα η κοιλιά τους για να παραδεχτούν την εγκυμοσύνη, η Νίκη το έκανε αμέσως.

Προβλήματα στο γάμο

Με τον Χατζή παντρεύτηκαν την περασμένη χρονιά σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό στο κτήμα Νάσιουτζικ. Ο έρωτας τους κρατάει χρόνια, αλλά πέρασε μεγάλες δυσκολίες, αφού το ζευγάρι είχε χωρίσει για τρία χρόνια. Στο διάστημα αυτό γνώρισαν άλλους συντρόφους, αλλά καμία επιλογή δεν ήταν τυχερή. Ώσπου, ένα περιστατικό με το σκύλο της Κάρτσωνα τούς έφερε κοντά, μίλησαν ξανά και ως είθισται στις περιπτώσεις που ο έρωτας υπάρχει ακόμη, αλλά βρίσκεται σε λήθαργο, τον.. ξύπνησαν πάλι κι έκτοτε είναι μαζί, επισφραγίζοντας τον με γάμο.

Καλή λευτεριά στη Νίκη λοιπόν!

Περισσότερα Gossip News


Δεν υπάρχουν σχόλια: