27 Μαρ 2008

Η Victoria Beckham στα όρια της ανορεξίας

Victoria Beckham anorexiaΠιο αδύνατη από ποτέ εμφανίστηκε στο Λονδίνο η Victoria Beckham, σοκάροντας στην κυριολεξία όσους την είδαν από κοντά. Μέσα από το μαύρο, στενό και εφαρμοστό δερμάτινο παντελόνι της διακρίνονταν τα εξαιρετικά αδύνατα πόδια της, που -κατά τα σχόλια των διεθνών πρακτορείων- φθάνουν στα όρια της ανορεξίας.

Γιατί πήγε η Βικτόρια στο Λονδίνο και τι απάντησε όταν ρωτήθηκε αν είναι ανορεξική;

Η 33χρονη Victoria πέταξε από το Los Angeles στο Λονδίνο, για να βρεθεί στο πλάϊ του αγαπημένου της David, στο παιχνίδι της Αγγλίας με τη Γαλλία.

Η εμφάνισή της όχι μόνον δεν πέρασε απαρατήρητη, αλλά προκάλεσε δεκάδες σχόλια και καταιγισμό ερωτήσεων, στις οποίες η ίδια αρνήθηκε να απαντήσει. Ιδίως, στο ερώτημα εάν έχει διακόψει τη...σχέση της με το φαγητό, η πρώην Spice δεν έκανε καμία δήλωση.

Οι πληροφορίες πάντως αναφέρουν ότι της έχει γίνει σύσταση για άμεση αύξηση του βάρους της, προκειμένου να μην διατρέξει κίνδυνο η υγεία της και επιπλέον να διατηρήσει και την καλή φυσική της κατάσταση.

Ωστόσο, η Posh παραμένει στο νούμερο μηδέν στα παντελόνια και μάλιστα ήταν το νούμερο το οποίο έγινε ειδική παραγγελία στη νέα σειρά τζιν που παρουσίασε πριν από λίγο καιρό με την επωνυμία της, τα περίφημα τζιν dVb Style.

Περισσότερα Gossip News


Δεν υπάρχουν σχόλια: